top of page

Idrettslag

Å trene variert kan være en viktig brikke i din utvikling som idrettsutøver. Med alternativ trening ved siden av idrettsgrenen din, kan du utvikle en allsidig og sterk kropp som også vil utvikle deg som idrettsutøver. Alternativ trening er spesielt fordelaktig for å bli sterkere i muskler som støtter opp de musklene som man vanligvis bruker i sin idrett, og ikke minst vil man, med riktig trening, også kunne forebygge skader i større grad.

Hos oss kan du tegne en fastavtale for ditt idrettslag eller eget lag. Utøver under 16 år må ha med foresatt for å kunne trene hos oss.

Hvorfor fastavtale for ditt lag?

Skadeforebyggende

På treningssenter kan du som idrettsutøver blant annet jobbe med skadeforebyggende øvelser, slik at du som utøver får en bedre forutsetning for å tåle taklinger eller andre belastninger i din idrett. 

Samhold uansett sesong

De aller fleste idretter har en pause i løpet av året, hvor en enten ikke har treninger, eller reduserer treningsmengden for den spesifikke idretten. På treningssenter har man muligheten til å opprettholde samholdet i laget ved å trene sammen under deres "off season". 

Uansett vær og vind...

Det er ingen hemmelighet at det å bo i Trøndelag kan by på varierende vær. Om du driver med idrett utendørs er det alltid greit å ha et alternativ når været står på som verst. 

Andre fordeler... 

  • Bedre mental helse

  • Bedre evne til å mestre stress

  • Reduserte muskelspenninger

  • Færre slitasjeskader

  • Velferdsgode som bidrar til å beholde utøvere over lengre tid

bottom of page